Vaša korpa:
0 Proizvoda
Ukupno: 0,00 RSD
Naslovna O nama
O nama

Souvenirs & Gifts je mesto gde stranci, ali i nasi drzavljani, mogu da pronadju autetične srpske proizvode, domace rukotvorine, sva obelezja koja predstavljanu nasu zemlju, mnogo vrsta rakija i srpskih pića, razne zanimljivosti za koje nisu znali ni da postoje.

Ali to nije jedina namena. Kod nas imate priliku da saznate više o srpskoj tradiciji i kulturi. Naši zaposleni su visokoškolovano osoblje koje vam moze ispričati mnogo o istoriji Srbije i njenih stanovnika.

Sve što vas zanima o nekom proizvodu ili događaju, ispričaćemo vam, kako biste na konkretnom primeru mogli da saznate nesto od naše istorije i kulture.

Upravo je to bila naša ideja vodilja, kada smo otvarali ovu vrlo specificnu i drugaciju prodavnicu. Zamislili smo je kao malu srpsku riznicu, gde cete doći da biste videli mnoge lepe proizvode, saznali njihovu istorijsku vrednost, a sve to, dok degustirate ukusna srpska pica, po kojima smo toliko poznati

Da biste se lepo osecali, odlucili smo da ne otvaramo malu prodavnicu, sa gomilom natrpanih suvenira, kako obicno suvenirnice izgledaju. Mislimo da srpska tradicija zasluzuje mnogo više, pa naš ekskluzivni prostor ima 100m2, lepo izloene eksponate i nalazi se u samom centru grada, tako da uvek možete da svratite i pogledate šta ima novo i nazdravite.

Sigurni smo da ćete u našem izuzetno raznovrsnom i širokom asortimanu proizvoda (preko 150 proizvođača i nebrojeno mnogo artikala) naći mnogo stvari koje će vam se dopasti. Ukoliko vam treba savet šta je prikladno kome pokloniti i za koju priliku, vrlo rado ćemo vam pomoći u tome.

Još jedna prednost je što radimo graviranje na predmetima koje kod nas kupite. Tako da voljenoj i dragoj osobi možete pokloniti pravi srpski proizvod, sa ličnom posvetom.

Kako bi vam sve ovo bilo dostupno i kada niste u Srbiji, na našem sajtu možete naruciti proizvode, u kom god delu sveta da se nalazite.

Sa radošću ocekujemo vaš dolazak na druženje...

 

Online

Imamo 34 gostiju na mreži